DISCLAIMER

Cannabisfrø er fuldt lovlige at sælge og købe som samlerobjekter/souvenirs i Danmark. Lovligheden af spiring eller dyrkning differerer fra land til land, og det er derfor helt og holdent kundens eget ansvar at ajourføre sig med sit lands regler på dette område. Nordic Genetics opfordrer på ingen måde til ulovlig spiring eller dyrkning af cannabis, og kan derfor heller ikke på nogen måde holdes til ansvar, hvis en tredjepart vælger at bryde loven og gøre dette!

 

Nordic Genetics Handelsbetingelser

 

Alle priser er angivet i Danske Kroner (DKK). Betaling kan foretages via direkte bankoverførsel eller Mobilepay. Når ordren er modtaget bliver der sendt en ordrebekræftelse og ordren sendes så snart pengene er modtaget. Ordren sendes IKKE før pengene er modtaget. Kunden skal selv huske at gå ind bagefter ordren er foretaget og betale via enten Mobilepay eller direkte bankoverførsel på deres netbank!

Nordic Genetics opbevarer sine frø ved optimale betingelser; køligt og fugtfrit – vi anbefaler kunden gør det samme, hvilket vil sige ved konstant lav temperatur i et køleskab. Lågen eller midten af køleskabet er bedst, bagvæggen i et køleskab kan godt være fugtig, så dette skal man selvfølgelig undgå! Frøene er pakket i centrifuge rør med vat for at sikre lav fugtighed og for at isolere frøene så meget fra omgivelserne som muligt. Centrifuge rør sikrer samtidig optimal beskyttelse under levering, da de er meget hårde og bestandige. Yderligere i forbindelse med forsendelse, så bliver alle forsendelser fra Nordic Genetics indpakket med bobleplast og i visse tilfælde endda bølgepap for at sikre indholdet yderligere!

Alle ordrer sendes så vidt muligt dagen efter betaling er modtaget, medmindre bestillingen er foretaget op til en weekend eller helligdag(e) – så vil der først blive sendt mandagen efter weekenden eller første hverdag efter helligdagen(e). Det er kundens eget ansvar at holde styr på dette i forhold til bestilling! Brevforsendelser er ifølge Post Nord officielt op til 5 hverdage om at nå frem. Dette er ikke medregnet weekender eller helligdage. Kunden skal derfor være indforstået med, at hvis man bestiller op til en weekend eller helligdag(e) kan forsendelsen vare længere tid. I visse perioder (jul, nytår, påske osv.) kan brevforsendelser dog også tage længere tid, der er set op leveringstider på op til 14 hverdage i visse tilfælde – dette skal kunden være indforstået med, hvis de vælger denne leveringsløsning og vi beder venligst om kundens tålmodighed, hvis dette sker med ens forsendelse. Nordic Genetics kan ikke fremskynde en forsendelse så snart den er afleveret hos Post Nord. Brevforsendelser er desuden ikke forsikrede, hvilket vil sige, at hvis indholdet bliver ødelagt eller brevet bortkommer, så kan Nordic Genetics ikke holdes til ansvar for tab af indhold og værdi, og det er alene kundens eget ansvar, hvis de vælger denne forsendelsestype. Nordic Genetics har valgt at have Post Nord brevforsendelse som et økonomisk alternativ til dyrere forsendelsesmetoder, men det er vigtigt, at man forstår ovenstående betingelser så eventuelle misforståelser ikke opstår!

Coolrunner forsendelser tager mellem 3-4 hverdage, har Track and Trace og indholdet er forsikret op til 1500kr. Nordic Genetics anbefaler generelt Coolrunner til alle forsendelser, men specielt til større forsendelser af højere værdi. Gratis forsendelse + 10% rabat udløses ved alle køb af 500kr eller over og bliver også sendt med Coolrunner. Så hvis man har planer om en stor ordre, så anbefaler vi klart at bestille det hele på én gang, så man kan benytte sig af denne service.